17 år och mamma till Novalie

~Rubrikbrist~

Publicerad 2012-04-25 19:38:21 i Allt och inget,

Att det ska vara ungefär hundra gånger så svårt att komma på en vettig rubrik än vad det är att faktiskt skriva själva inlägget, det är ju inte klokt! 
Det blev iaf ingen konfa idag istället blev det dans och sång på lillsyrrans dagis och trerätters med fika till förrätt, donken som varmrätt och en chokladboll till dessert, haha. All den här onyttiga maten osv ger mig verkligen en hemsk halsbränna, men ack så gott det är. Förutom det så börjar jag bli riktigt trött nu, nästan så man har lust att krypa ner i sängen en stund...men det är inte så bra det heller för jag lär garanterat somna och vakna antingen nu ikväll mellan 11 och 12 eller någon gång inatt och vara hur pigg som helst. Strunt samma ger mig på en chansning om att jag ska lyckas sova hela natten, bortsett från dom obligatoriska kisspauserna.

//xoxo Mia

Om

Min profilbild

Mia

Jag är en tjej på snart 18 år och i den här bloggen får du följa mig och hur jag försöker få ihop vardagen som ung mamma men framför allt får du följa min dotters utveckling. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela