17 år och mamma till Novalie

~Inviger pulkan~

Publicerad 2013-02-20 14:13:51 i Allt och inget, Novalie,

Idag tog jag på Novalie ordentligt med kläder och sedan begav vi oss ut. Först kollade vi lite på snön, satte oss i snön och busade lite och efter ett tag plockade jag fram min gamla pulka och satte henne där i och så åkte hon i den en liten stund. Hon älskade det verkligen! Gud så hon skrattade och log. Jag som hade glömt kameran inne så klart, ringde till min lillasyster som sprang ut med den och jag fotade och fotade, massor! Jättefina kort fick jag till och efter en halvtimme ute var vi båda nöjda och glada så då gick vi in och badade. Nu ligger hon här bredvid mig, nybadad och snarkar i soffan. Jag har precis slängt in en maskin med tvätt och även slängt in min jacka jag hade på nyår som även den behövde sig en tur i tvättmaskinen. Senare ska jag och bus bege oss mot Mjölby för lite pappa-dotter gos och jag ska även lämna lite saker till Johannes och imorgon blir det en tur på stan med världens bästa vän och möjligtvis även en fika på gusto. Prata ska vi iaf göra, prata så vi får ont i munnen! 
Nu ska jag städa lite innan bus vaknar och sedan ska vi nog mysa en liten stund innan jag själv ska hoppa in i duschen och göra oss i ordning. Ni får ha en bra dag för det ska jag. 

//xoxo Mia 
 

Om

Min profilbild

Mia

Jag är en tjej på snart 18 år och i den här bloggen får du följa mig och hur jag försöker få ihop vardagen som ung mamma men framför allt får du följa min dotters utveckling. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela