17 år och mamma till Novalie

~Magen~

Publicerad 2012-02-17 15:22:00 i Graviditeten,

Slänger in en bild jag tog igår, så kan ni jämföra lite med en bild jag tog imorse, själv ser jag inte jättestor skillnad trots detta kände jag mig lika uppsvullen som en luftballong igår och idag ser jag knappt att magen växt alls, trots att jag VET att den gjort det, mina byxor i storlek 30 (alltså tum, jag har inte size zero...) som jag tappade innan graviditeten går numera knappt igen, och när man får igen dom trycker dom och gör ont! Helt sjukt...ser NI någon skillnad?

Magen igår
Magen idag
Jag vet att jag inte står på samma ställe eller i riktigt samma ställning men kameran ville ju inte riktigt samarbeta med mig idag. Tyvärr. Men tror nog att ni kan avgöra om det är någon skillnad ändå eller om magen faktiskt är "stor".
Nu måste jag i alla fall hoppa in i duschen, orken räckte inte till förut och nu passar ganska bra för fryser som en galning! Ikväll åker jag till min älskling så räkna inte med att höra något från mig mer i helgen, är tillbaks på söndag kväll eller eventuellt måndag.

//xoxo Mia

Om

Min profilbild

Mia

Jag är en tjej på snart 18 år och i den här bloggen får du följa mig och hur jag försöker få ihop vardagen som ung mamma men framför allt får du följa min dotters utveckling. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela